Unit 5What were you doing when the rainstorm came ? 单元综合试题 2024-2025下学期初中英语人教版八年级下册


Unit 5What were you doing when the rainstorm came ? 单元综合试题
2024-2025学年下学期初中英语人教版八年级下册
一、单项选择
1.We need to guard ________ any possible danger around us.
A.for B.over C.with D.against
2.In order to make the room warmer, you need to add much ________ to the fire.
A.water B.light C.wood D.wind
3.Maria was playing football with her classmates ________ I met her yesterday.
A.when B.since C.before D.until
4.—How did the accident happen
—The man was reading some messages on his phone ________ walking across the street.
A.unless B.after C.while D.before
5.—What were you doing at 7:00 p.m. yesterday
—I ________ the dishes in the kitchen.
A.washed B.wash C.am washing D.was washing
6.______, we didn’t know each other, but now we are good friends.
A.First B.First of all C.At first D.For the first time
7.After finishing your paper, look it over to ________ there are no mistakes.
A.think about B.try out
C.find out D.make sure
8.When they saw the sun ________ in the east, the children ________ their arms and cheered.
A.rise; rose B.raise; rose C.rising; raised D.raise; raised
9.You should believe in yourself. Nobody else can _____ you.
A.win B.beat C.beats D.wins
10.Her dog was playing with another dog when Linda out of the station.
A.gets B.getting C.was getting D.got
二、完形填空
阅读下面的短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
One day, I picked up my daughter Eloise from school and went to the supermarket for a few things. I was hoping to be in and out 11 .
I found a short line with just one person in front of me. It was a/an 12 woman, and she was paying for her things with only 13 After a long day at work, I was unhappy with this old woman.
But then I watched the young clerk(职员). He helped her 14 her change, so carefully taking it from her shaking hands. I 15 him repeatedly(重复地) say to her:“Yes, madam.” When she asked if she had enough to buy a bag, he told her she did. Then he went two lines over to get 16 for her. Never once did this clerk get annoyed or roll his eyes. He was patient and kind.
As I was watching him, I saw Eloise was too. I realized that my daughter was learning an important 17 from a complete stranger.
18 the woman was finished, the clerk began ringing up(把……的费用相加) my things and thanked me 19 my patience. I thanked him too.
Then we left the supermarket with a full bag, but also with a 20 full of thankfulness for such an important lesson.
11.A.quickly B.slowly C.quietly D.freely
12.A.rich B.old C.poor D.healthy
13.A.change B.bill C.check D.card
14.A.copy B.compare C.count D.borrow
15.A.heard of B.listened to C.looked at D.thought of
16.A.it B.that C.them D.one
17.A.class B.rule C.lesson D.habit
18.A.Though B.Before C.After D.Until
19.A.because B.for C.of D.to
20.A.sight B.brain C.body D.heart
三、阅读理解
There was a car accident at 3:30 yesterday afternoon. Some policemen arrived there. They found some witnesses(目击者) in the street when the accident happened. The policemen asked them some questions. Here are their answers.
Witness Description(描述)
Mr. Green I was walking along the street when the car accident happened. The white car hit the black car and the white car ran away quickly.
Mrs. James When the car accident happened,I was shopping in the store. I remembered the car number of the white car.
Alice I was calling my parents when the car accident happened. I was so nervous and I forgot to write down the car number.
George I was walking my dog along the street. When I saw it,I called the police at once. There were lots of people around them.
21.The underlined word “them” refers to________.
A.the drivers B.the policemen
C.the witnesses D.the students
22.Who was shopping when the accident happened
A.Green. B.Mrs. James. C.Alice. D.George.
23.What was George doing when the accident happened
A.He was driving a car. B.He was shopping.
C.He was calling his parents. D.He was walking his dog.
24.Which of the following is TRUE according to the passage
A.The black car ran away quickly. B.Mrs. James was very nervous.
C.Alice didn't write down the car number. D.Alice called the police at once.
25.After reading the passage,we can know the information EXCEPT________.
A.the colors of the two cars B.the time of the accident
C.the names of the witnesses D.the weather of the day
Is a nearby neighbour better than a faraway cousin An American lady, Anna Lane, believes it's true. Her kind neighbours once helped her out when she was in a big trouble.
Mrs. Lane was living alone in a city in Texas, US. The woman in her 70s could do a lot of housework herself. However, she was too old to mow(修剪)her lawn(草坪). Then a big trouble found her. She let the grass grow over 18 inches high and it broke the law in her city. As a result, she was in danger of paying lots of money or even going to prison!
Luckily, her neighbours, the Adams brothers, heard the news about her on TV. They decided to do something to help. “We haven't met her yet, but she's 75 years old and she needs some help, “said Sam Adams, one of the boys. “That's the least we could do.”
The Adams brothers took their mowers(修剪机)and came to Mrs Lane's house to mow her lawn without telling her. Once they got started, other neighbours saw what was going on and joined in the effort.
Together they worked hard in the sun and finished mowing the whole lawn in about two hours. When Mrs Lane saw what her neighbours did for her, she was surprised and moved to tears(感动得落泪). “I cannot believe this, “she said. “They were so kind to spend two hours helping me and I didn't even know their names. “As for the Adams brothers, they said they would always be ready to help her.
26.What can we know about Mrs Lane
A.She was 70 years old.
B.She could not do her housework.
C.She was living with her children.
D.She could not cut the grass on the lawn.
27.Mrs lane was in danger of going to prison because .
A.she broke the education law in her city
B.the grass on her lawn was over 18 inches high
C.the news about her on TV was made up by her
D.she didn't pay enough money to her neighbours
28.Who mowed the lawn
A.The Adams brothers.
B.Sam Adams and Mrs Lane.
C.The Adams brothers and Mrs. Lane.
D.The Adams brothers and other neighbours.
29.Which of the following is true
A.The Adams brothers knew Mrs. Lane very well.
B.Mrs. Lane knew some of her neighbours' names.
C.Mrs. Lane didn't expect her neighbours would help her.
D.The Adams brothers used Mrs Lane's mowers to cut the grass.
30.The best title(题目)for the passage would be .
A.Good neighbours B.A serious city law
C.A beautiful garden D.Humorous brothers
四、任务型阅读
A young lady was driving a family car home with her father when they were caught in a heavy storm. The young lady was a little afraid and asked her father. "What should I do, stop or keep driving "
Her father said, "Keep driving. "
After driving a few kilometers, the storm was becoming heavier and heavier. The young lady noticed that some cars and big transport trucks were pulling over(靠边停)to the side of the road. The young lady asked her father again if they should stop. But her father said nothing. So, she had to keep on driving.
Ten minutes later, the storm started to become small and she could see a little more clearly. After a couple of kilometers, she drove out of the storm. Moreover. the sun came out and the road ahead was dry.
Her father told her to stop and get out of the car.
"But why now, Father " she asked in surprise.
Her father said, "When you get out, you can look back at all the people in cars and big trucks that gave up and they are still in the storm. Now, your storm is over because you didn't give up.
Don't give up, even if the stronger do. If you keep going, soon your "personal storms" will be over. The sun will shine on you again and the road ahead will be dry and clear.根据上面短文的内容回答问题(每个小题答案不超过6个单词)
31.Who did the young lady drive home with
32.Where did some cars and big transport trucks pull over
33.What did her father say when the daughter wanted to stop the car again
34.Did the young lady drive out of the storm at last
35.What can you learn from the passage
五、单词拼写
36.It is (report)that a lot of adults take lessons online for further education.
37.It is (wind) now. I’m afraid it is going to rain soon.
38.He was so tired that he fell (sleep)soon.
39.After the heavy rain, the river (rise)more than a metre yesterday.
40.—Are you (kid)me now
—No, I’m not.
六、选词填空
or glad but write story mean start wait good I about see
Today I went to my daughter’s school and gave a talk about kindness to 60 kids and their teachers. After a small talk about the 41 of kindness, I gave them a task — I told them to write a small story 42 an act of kindness they did before and how that made them feel. Then I would choose the 43 one and share it with all the people the next week.
When I was waiting for my daughter, I 44 some teachers walking by and I hoped they would tell me whether they liked the talk or not, 45 they didn’t say anything.
Then a little boy came to me and said, “You know, I enjoyed the talk today.” “Then are you going to write a lovely 46 ” I asked. “I’m not good at 47 ,” said the boy. So I explained that I would be 48 if he could just write a word or two about an act of kindness.
He didn’t have much time to talk to me because his friends were 49 for him, but in my heart it was a beautiful act of kindness. The act that he stopped to let 50 know he enjoyed my talk made me very happy.
七、书面表达
51.每个人都经历过令自己难忘的事情。那么,令你难忘的事情是什么呢?请根据下面的表格提示,展开合理想象,写一篇不少于80词的英语短文。
What the event was when I knew I won the first place in the speech contest about how to deal with the COVID-19
When it happened 10:00 a.m., June 7th
What you were doing do homework
What your parents were doing cleaning up the house
Why this event was important first time
I will never forget the day when I knew ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
参考答案
1.D
句意:我们需要防范身边任何可能的危险。
考查介词辨析。for为了;over在……之上;with带有;against反对。guard against“防止,提防”,是固定搭配,故选D。
2.C
句意:为了使房间更暖和,你需要往火里添很多木头。
考查名词辨析。water水;light光;wood木材;wind风;根据“In order to make the room warmer, you need to add much...to the fire.”可知,此处指的是“往火了添木柴”,故选C。
3.A
句意:昨天我遇见玛丽亚时,她正和她的同学踢足球。
考查从属连词辨析。when当……时;since自从;before在……之前;until直到。根据“Maria was playing football with her classmates”和“I met her yesterday.”可知,此处表达昨天我遇见玛丽亚时,她正和她的同学踢足球,所以用when“当……时”,引导时间状语从句。故选A。
4.C
句意:——事故是怎么发生的?——这个人在过马路的时候正在看手机上的信息。
考查从属连词辨析。unless除非;after在……之后;while当……时;before在……之后。根据“The man was reading some messages on his phone...walking across the street.”可知,这个人在过马路的时候正在看手机上的信息,用while引导时间状语从句,故选C。
5.D
句意:——昨天晚上七点你正在做什么?——我正在厨房洗盘子。
考查过去进行时。washed一般过去时;wash一般现在时;am washing现在进行时;was washing过去进行时。根据“at 7:00 p.m. yesterday”可知,句子是过去进行时。故选D。
6.C
句意:起先我们彼此不认识,但是现在我们是好朋友了
考介词短语。First第一; First of all首先;At first 起先;For the first time第一次。根据“we didn’t know each other, but now we are good friends.”可知起先不认识,之后成了朋友。故选C。
7.D
句意:写完论文后,检查一遍,确保没有错误。
考查动词短语辨析。think about考虑;try out试验,提炼;find out找出,查明; make sure确保。根据“After finishing your paper, look it over to...there are no mistakes.”可知,是检查确保没有错误,故选D。
8.C
句意:当他们看到太阳从东方升起时,孩子们举起手臂欢呼起来。
考查动词辨析。rise“(太阳、月亮)升起”;raise“举起”。根据“When they saw the sun ... in the east”可知,第一空指太阳从东方升起,用rise;再根据see sb./sth. doing sth.“看见某人/某物正在做某事”可知,此处要用分词作宾补;由“the children ... their arms and cheered.”可知,第二空指孩子们抬起胳膊,raise符合句意;再由“cheered”可知,时态为一般过去时,动词要用过去式。故选C。
9.B
句意:你应该相信自己。没有别人能打败你。
考查动词辨析。beat “打赢”“战胜”。用于比赛时,后接宾语是战胜对手,表示“赢了某人”。win “赢得;获胜”, 用作及物动词,后接宾语是表示某种比赛的名词或战争,而不是参加比赛的对手。“you”指对手,故空格处填“beat”,所填词跟在情态动词之后该用原形。故选B。
10.D
句意:琳达出站时她的狗在与另一只狗玩。
考查时态。when引导的时间状语从句,主句用过去进行时,从句用一般过去时,动词用过去式,故选D。
11.A 12.B 13.A 14.C 15.B 16.D 17.C 18.C 19.B 20.D
本文讲述了作者带着女儿在超市里购物时的经历。一位老人全部用零钞在超市购物,作者排在其后,开始很生气。但是超市职员的态度深深地感动了作者及女儿。最后他们不仅收获了满满的一袋日常用品,而且收获了满满的感激之情。
11.句意:我希望快速地进、出。
quickly快速地;slowly慢慢地;quietly轻轻地;freely自由地。根据“After a long day at work, I was unhappy with this old woman.”可知,作者想要快速地在超市购物。故选A。
12.句意:是一位老妇人。
rich富裕的;old年老的;poor贫穷的;healthy健康的。由本段最后一句“I was unhappy with this old woman.”可知,那是一位老妇人。故选B。
13.句意:而且她只用零钱支付她所有的东西。
change零钱;bill帐单,钞票;check支票;card卡。由第三段“He helped her ... her change”可知,老人用的是零钱。故选A。
14.句意:他帮助她数零钱。
copy复制,抄袭;compare比较;count数,点数;borrow借,借入。这里指收银员点钞,数钞票的数量。故选C。
15.句意:我听他反复地对她说。
heard of听说;listened to听;looked at看;thought of考虑,认为。根据““Yes, madam.””可知,这是作者在听超市职员对老人说话,故选B。
16.句意:然后他走过两排去为她拿一个袋子。
it它,指代上文提到的某个单数事物;that那,指示代词;them它们,指上文提到过的复数事物;one一,一个,指代上文提到过的某类事物中的某一个。本题指的是上文提到过的“袋子”中的某一个。故选D。
17.句意:我意识到我的女儿在向一个完全的陌生人身上学到了重要的一课。
class班,课;rule规则;lesson课,功课;教训;habit习惯。根据“learning an important... from a complete stranger.”可知,女儿在这位陌生人身上学到了重要的一课。故选C。
18.句意:处理完这位妇人的事后,职员开始清点我的东西,并且感谢我的耐心。
Though虽然,尽管;Before在……之前;After在……之后;Until 直到。老妇人先结算,作者在其后,所以此处指处理完老夫人的事后,再清点作者的东西。故选C。
19.句意:处理完这位妇人的事后,职员开始清点我的东西,并且感谢我的耐心。
because因为;for为……;of……的;to到,向。为……而感谢某人:thank sb. for…,固定短语。故选B。
20.句意:然后我们带着满满一袋东西离开了超市,并且同时内心也对这堂重要的课充满了感激之情。
sight景象;brain头脑;body身体;heart心。根据“full of thankfulness for such an important lesson.”可知,应是对这堂课心存感激。故选D。
21.C 22.B 23.D 24.C 25.D
文章大意:昨天下午3点半发生了一起车祸。一些警察到了那里,他们在街上找到了事故发生时的一些目击者,并询问了他们一些问题。目击者描述了当时他们所看到的一些情况。
21.词义猜测题。根据文章第三句“They found some witnesses(目击者) in the street when the accident happened.”可知警察问的是这些目击者。故答案选C。
22.细节理解题。根据Mrs. James的描述“When the car accident happened,I was shopping in the store. I remembered the car number of the white car.”可知这场事故发生的时候Mrs. James正在购物。故答案选B。
23.细节理解题。根据George的描述“I was walking my dog along the street. When I saw it,I called the police at once.”可知当事故发生的时候George正在遛狗。故答案选D。
24.理解判断题。根据Alice 的描述“I was calling my parents when the car accident happened. I was so nervous and I forgot to write down the car number.”可知,她由于紧张并没有记下来车牌号。故答案选C。
25.细节理解题。通过文章开头的句子There was a car accident at 3:30 yesterday afternoon.可知事故发生的时间;通过通过Mr. Green的描述可知两辆车的颜色;短文主要列举了目击者的描述,所以目击者姓名也知道;短文中唯一没提到的是事故发生时的天气。故答案选D。
26.D 27.B 28.D 29.C 30.A
短文介绍的就是“远亲不如紧邻”。莱恩太太独自一人生活,却因年龄大无法修剪草坪。她让草长到18英寸高,这违反了当地的法律,她面临着要付很多钱甚至入狱的危险。是亚当斯兄弟和其他邻居帮助莱恩太太修剪的草坪。莱恩太太激动地留下了泪水。
26.细节理解题。根据第二段中的句子“Mrs. Lane was living alone in a city in Texas, US. The woman in her 70s could do a lot of housework herself. However, she was too old to mow(修剪)her lawn(草坪).” 可知,莱恩太太独自一人生活。年龄70多岁,可以自己做很多家务。却因年龄大无法修剪草坪。故答案为D。
27.细节理解题。根据第二段中的句子“She let the grass grow over 18 inches high and it broke the law in her city. As a result, she was in danger of paying lots of money or even going to prison!” 她让草长到18英寸高,这违反了她所在城市的法律。结果,她面临着要付很多钱甚至入狱的危险!故答案为B。
28.细节理解题。根据倒数第二段中的句子“The Adams brothers took their mowers(修剪机)and came to Mrs. Lane's house to mow her lawn without telling her. Once they got started, other neighbours saw what was going on and joined in the effort.”可知,是亚当斯兄弟和其他邻居帮助莱恩太太修剪的草坪。故答案为D。
29.判断正误题。根据文中句子“We haven't met her yet, but she's 75 years old and she needs some help”可知,亚当斯兄弟没有见过莱恩太太,A选项错误;根据“I didn't even know their names.”可知,莱恩太太几乎不知道她的邻居的名词,B选项错误;根据“I cannot believe this”可知,莱恩太太没想到邻居会帮助她。C选项正确;根据“The Adams brothers took their mowers(修剪机)and came to Mrs. Lane's house to mow her lawn without telling her.”可知,亚当斯兄弟是拿着自己的修剪机,D选项错误。故答案选C。
30.主旨大意题。短文介绍的就是“远亲不如紧邻”。当莱恩太太遇到困境时,是邻居们及时伸出了援手去帮助她,令莱恩太太非常感动。文章的主旨就是“好邻居”,故答案为A。
标题归纳题是阅读理解中常见的一个题型,这类题主要是测试学生对一篇文章或一段文字的深层理解程度及在速读中准确把握文章主旨大意的能力。一般针对某一语段或某一语篇的主题标题或目的设题。这类题通常围绕一个中心思想展开,一些文章一开头便展示出文章的中心思想,第一段常常是内容的梗概,同时又表达了中心思想,也有一些文章的中心思想贯穿全文,并没有用一句话明确表达出来,这就要求学生学会归纳概括。每个段落往往也由一个主题句或几个陈述句构成,它们在句中的位置不同,有时在开头,首先点明本段大意,有时在结尾,总结本段大意。例如第5小题,从文章第一句就可以知道本文的一个核心话题就是诠释远亲不如近邻,故答案选A 。
31.Her father. 32.On the side of the road. 33.He said nothing. 34.Yes, she did. 35.Never give up.
这篇短文主要讲述了一位年轻的女士开车带着他的父亲,在路上他们遇到了暴风雨,几次想停下,但是父亲坚持让她往前开,最终冲出暴风雨,迎来了太阳。
31.根据文中A young lady was driving a family car home with her father when they were caught in a heavy storm.可知,和她的父亲。故填Her father.
32.根据文中The young lady noticed that some cars and big transport trucks were pulling over(靠边停)to the side of the road.可知,在路边上停着。故填On the side of the road.
33.根据文中"The young lady asked her father again if they should stop. But her father said nothing."可知,父亲什么也没说。故填He said nothing.
34.根据文中Ten minutes later, the storm started to become small and she could see a little more clearly. After a couple of kilometers, she drove out of the storm. Moreover. the sun came out and the road ahead was dry.可知,这里做肯定回答。Yes, she did.是的,她是。故填Yes, she did.
35.根据文中Don't give up, even if the stronger do. If you keep going, soon your "personal storms" will be over. The sun will shine on you again and the road ahead will be dry and clear.可知,从这篇文章中我们能学到决不能放弃。故填Never give up.
36.reported
句意:据报道,为了继续深造许多成年人在网上上课。通过分析句子可知,这是一个It在句子中充当形式主语的被动语态句型,that引导的从句部分则是句子的真正主语。常见于It is/was said/reported...+that句型,意为“据说/据报道……”,故填reported。
37.windy/winding
句意:现在刮风了。恐怕很快就要下雨了。根据“I’m afraid it is going to rain soon.”可知,快要下雨了现在的天气应该是刮风的,空处需要填写形容词作表语,或动词的现在分词构成现在进行时态。结合所给单词,故填windy/winding。
38.asleep
句意:他太累了,很快就睡着了。sleep“睡觉”,名词或动词,此处是固定短语fall asleep“入睡”,故填asleep。
39.rose
句意:大雨过后,昨天河水上涨了一米多。rise“上升”,动词。根据“yesterday”可知句子是一般过去时,动词用过去式。故填rose。
40.kidding
句意:——你现在在开玩笑吗?——不,我不是。kid“开玩笑”,动词。根据“now”可知此处是现在进行时,动词用现在分词,故填kidding。
41.meaning 42.about 43.best 44.saw 45.but 46.story 47.writing 48.glad 49.waiting 50.me
作者去她女儿的学校为同学以及老师们作了一篇有关“仁慈”话题的报告。然后告诉他们写一个关于他们以前做过的一个善良行为的小故事,以及他们感觉如何。最后选择一篇最好的与其它人分享。
41.句意:在小议仁慈的含义之后,我给了他们一个任务。根据“gave a talk about kindness...”可知,此处是指谈论“仁慈的意义”,the meaning of“……的意义”,故填meaning。
42.句意:我让他们写一个小故事,讲述他们之前做过的一件善举,以及那件善举带给他们的感受。根据“write a small story...an act of kindness they did before”可知,此处指“写一个关于……的故事”,about“关于”,故填about。
43.句意:然后我会选择最好的一个,并在下周与所有人分享。根据“I would choose the...one”及备选词汇可知,是要从所有中选择“最好的”一个,要用形容词的最高级形式,故填best。
44.句意:当我等女儿的时候,我看到一些老师走过,我希望他们能告诉我他们是否喜欢这个演讲。根据“When I was waiting for my daughter, I...some teachers walking by...”及备选词汇可知,此处指的是“看到老师经过”,see“看见”,结合前句的时态可知,此处动词应用过去式,故填saw。
45.句意:我希望他们能告诉我他们是否喜欢这个演讲,但他们什么也没说。空格前后是转折关系,应用but连接,故填but。
46.句意:那么你将要写一个可爱的故事吗?根据“ I told them to write a small story”以及“are you going to write a lovely...”可知,此处指的是“故事”,空前有a修饰,此处应用名词单数形式,故填story。
47.句意:“我不擅长写作,”男孩说。根据“if he could just write a word or two about an act of kindness.”可知,此处指的是“不擅长写作”,write“写”,是动词,此处是be good at doing sth的结构,故填writing。
48.句意:所以我解释说,如果他能就一件善事写一两句话,我会很高兴的。根据“I would be...if he could just write a word or two about an act of kindness.”及备选词汇可知,此处指的是“高兴的”,空处缺少形容词构成系表结构,故填glad。
49.句意:他没有太多时间和我说话,因为他的朋友们在等他。根据“He didn’t have much time to talk to me because his friends were...for him”及备选词汇可知,此处指的是“朋友在等他”,wait“等待”,是动词,空前有were,动词用现在分词形式,故填waiting。
50.句意:他停下来让我知道他喜欢我的谈话的行为使我非常高兴。动词let后面接宾语,结合“I went to my daughter’s school and gave a talk about kindness”可知,此处指的是“我”,应用代词的宾格形式,故填me。
51.例文:
I will never forget the day when I knew I won the first place in the speech contest about how to deal with the COVID-19. It happened at 10:00 a.m. on June 7th. I was doing homework in my room when the phone rang suddenly. My parents were busy cleaning up the house at that time. The phone was from my headteacher. She told me I won the first place in the contest. I was so excited that I couldn’t say a word. The prize was very important to me because it was my first time to win a prize.
1.题干解读:题目要求根据表格提示信息写一篇短文介绍自己最难忘的事情,要包括最难忘的事情是什么,发生的时间,当时你、你的父母正在做什么,并说明为什么这件事很重要。可适当发挥。
2.写作指导:根据表格提示可知,本文要求描述得知自己获得演讲比赛第一名的那一刻,家里人正在做的事情,故人称以第一人称为主;时态以过去进行时为主。写作时注意涵盖表格中的全部要点。
精品试卷·第 2 页 (共 2 页)
()

郑重声明:本文版权归原作者所有,转载文章仅为传播更多信息之目的,如作者信息标记有误,请第一时间联系我们修改或删除,多谢。